Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Pripravované aukcie do konca roka 2013

Pripravované aukcie do konca roka 2013

Rok 2013 sa nám blíži ku koncu, no ešte stále nám pár dní ostáva a na stránkach holubar.sk ešte bude rušno. Na predvianočný čas máme avizované aukcie viacerých úspešných chovateľov zo Slovenskej aj Českej republiky.
Štefan Podmanický
Štefan Podmanický

Ako perlička roka 2013 bude aukcia 3 holubov Štefana Podmanického - majstra Slovenska na Super dlhých tratiach 2013. Nebudú to mláďatá, vnuci ani bratia jeho úspešných holubov, no budú to priamo traja pretekári, ktorí mu majstrovstvo Slovenska vylietali. Na Slovensku tento rok nenájdete úspešnejšie družstvo holubov na preteky nad 700 km ako sú 109, 139 a 147 od Štefana Podmanického a aukcia bude dokonalá príležitosť získať overený genetický materiál pre kráľovské preteky.
Olympia Mácha
Olympia Mácha

Na 19. decembra je naplánované spustenie aukcie žijúcich legiend nášho športu Olympia Mácha. Tento rok sa im podarilo vylietať majstrov regiónu Beskydy, vyhrať Supermajstrovstvo Moravy v konkurencii viac ako 500 chovateľov, nalietať 1. eso holuba Severnej Moravy, vyhrať prvú cenu na z preteku Cheb KM v konkurencii 6583 holubov a ďalšie úspechy, ktoré len potvrdzujú dlhé roky pretrvávajúcu kvalitu ich chovu.
Štefan Šutý
Štefan Šutý

Súbežne s Olympia Mácha ponúkne niekoľko vybraných holubov aj jeden z našich najúspešnejších chovateľov, strieborný Olympionik z Nitry - Štefan Šutý

Po minuloročnom úspešnom predaji ponúkne v dvoch častiach mladé biele holuby aj Andrej Waradzin. Tešiť sa môžete na výber bielych holubov z línií Delbar a Scherens - Vangramberen. V príprave je aj aukcia rod. Mazurovej z Českej republiky

29. decembra bude končiť aj aukcia holubov dua Fialovcov, kde ponúknu niekoľko veľmi zaujímavých holubov.

Vyššie uvedené aukcie sú definitívne potvrdené. Avizovaných je ešte niekoľko, stále však čakáme na potvrdenie či materiály a je možné, že sa zoznam ešte rozšíri. Výber bude široký, určite bude na čo pozerať a možno aj prihadzovať.

Publikované: 9. decembra 2013 | Zobrazené: 4194x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Štefan PodmanickýOlympia MáchaŠtefan Šutý

Počet komentárov: 1

Záložka na tento komentár Šimko František (10. decembra 2013 17:52)

Klobúk dole pred p. Podmanickým , ako hovorí Dušan žiadny super rodokmeň či odvolávanie sa na bratrancov , sestry, prababy. Tieto holuby si rodokmeň vypísali samé svojími výkonmi.


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama