Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · MS mladých holubov 2013 - prihláste sa s holubar.sk

MS mladých holubov 2013 - prihláste sa s holubar.sk

Ak máte na holubníku 5 mláďat, ktoré dokázali umiestniť aspoň tri preteky, neváhajte a prihláste a do MS 2013. V OZ Bratislava tieto podmienky splnilo približne 20 % chovateľov, pomocou nového výpočtového programu im boli najlepšie koeficienty vypočítané automaticky a ako bonus mali aj automaticky vygenerované prihlášky. Základná filozofia je prihlásiť každého, kto na to má a je jedno, či bude prvý alebo tridsiaty, veď už len mať na holubníku mláďatá, ktoré to dokážu vylietať hovorí za veľa.
Odkaz na MS 2013
Odkaz na MS 2013

Pre podporu účasti na MS mladých holubov je tu na poslednú chvíľu aj čerstvo predstavený program "Moje holuby". Dnes pribudla v programe položka "MS 2013", ktorá Vás privedie na stránku s Vašimi najlepšími mláďatami presne podľa podmienok MS. Podobne ako na stránkach mypigeons.eu, viete si pre každého holuba zobraziť detailné záznamy pre túto súťaž a skontrolovať správnosť údajov priamo vo výsledkoch kliknutím na názov preteku.
Tabuľka s najlepšími holubmi
Tabuľka s najlepšími holubmi

Menej komfortný oproti výpočtovému programu mypigeons.eu je fakt, že si do programu "Moje holuby" musíte najprv Vami vytipované holuby vložiť a na stránkach holubar.sk musia byť pridané výsledky Vašej organizácie a pásma, z ktorých program vyberie to najlepšie. Ako bonus za vynaloženú prácu nielen vráti najlepšie možné koeficienty ale ponúka aj automaticky vyplnenú prihlášku, ktorú si stačí skontrolovať, vytlačiť a doplniť o potrebné podpisy.
Detailné zobrazenie pre každého holuba
Detailné zobrazenie pre každého holuba

Zjednodušené to majú súťažiaci v kategórii Mladé holuby vo Veľkej cene holubar.sk, ktorí majú už po 10 mláďat pridaných. Ak ste s programom ešte nerobili, nezabudnite si nastaviť Vaše súradnice holubníka, bez nich nie je možné vypočítať vzdialenosť z preteku, čo je pre prihlášku do MS podstatný údaj

Program má jedno obmedzenie: na stránky holubar.sk zatiaľ nie je možné pridávať klubové výsledky. Ak majú Vaše mláďatá najlepšie koeficienty v rámci ZO, je potrebné vyplniť prihlášku ručne. Program Vám však aspoň vytipuje, na ktoré holuby a preteky sa sústrediť.

Do posledného termínu ostáva týždeň. Ak ste prihlášku ešte nepodali, skúste to s programom "Moje holuby". V prípade, že by ste objavili chybu alebo potrebovali pomôcť, stačí napísať na holubar@holubar.sk

Publikované: 22. októbra 2013 | Zobrazené: 2638x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Odkaz na MS 2013Tabuľka s najlepšími holubmiDetailné zobrazenie pre každého holuba...

Počet komentárov: 2

Záložka na tento komentár Milan Blahovský (23. októbra 2013 07:59)

Dušan, medzi všeobecné podmienky MS patrí rešpektovanie termínov deklarovaných pretekov v závislostí na pretekovom pláne danej sezóny, rovnako je umožnené použiť pre vyhodnotenie koeficient holuba dosiahnutý v podmienkach FCI teda 20 chovateľov a 150 hol. na preteku teda ZO,VS,region a od budúceho roka aj športové pásmo.
Konkrétne teda v mojom prípade výsledné koef. nekorešpondujú s realitou.
Dolaď to.
Inak myšlienka veľmi dobrá. Už vidím tie výhovorky, že nie každý má prístup na internet, nie každý je zručný pre prácu s PC a pod....

Záložka na tento komentár Dušan Konečný (23. októbra 2013 08:40)

Opravene, dakujem za upozornenie


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama