Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · Národné súťaže a kategórie FCI 2015 na MyPigeons.eu

Národné súťaže a kategórie FCI 2015 na MyPigeons.eu

Oddnes sú dostupné priebežné poradia vo výstavných kategóriách. Na žiadosť viacerých chovateľov bolo poradie organizácií na stránke s výsledkami otočené tak, aby boli Oblastné združenia ako prvé, po nich regióny a športové kluby a SZCHPH ako posledná organizácia - čo dáva zmysel, keďže národný pretek máme v sezóne 2015 zrejme iba jeden.

Pre rýchlejší prístup k národným súťažiam boli odkazy pridané aj na úvodnú stránku SZ CHPH a zároven do pätičky všetkých stránok MyPigeons.eu (spodná časť). Všetky súťeže, ktoré sú už aktuálne sú prepočítavané každý deň v nočných hodinách, aby boli premietnuté aj najčerstvejšie výkony holubov vo výsledkoch FCI a Vy si tak môžete pozrieť, ako darí Vašim holubom v celonárodnej konkurencii.
Odkazy na stránke SZCHPH
Odkazy na stránke SZCHPH

Odkazy v dolnej časti MyPigeons.eu
Odkazy v dolnej časti MyPigeons.eu

Samozrejmosťou je možnosť zobrazenia všetkých pretekov, ktoré sa holubom počítajú a zároveň kontrola, či program naozaj vybral ten najnižší koeficient.
Zobrazenie detailných výkonov
Zobrazenie detailných výkonov

Chovatelia, ktorí sú registrovaní a majú spárované konto si na svoje holuby môžu kliknúť a zobraziť / upraviť ich kompletný profil. V sezóne 2015 však prichádza aj ďalšia novinka - verejné profily holubov.

Ak v súťaži alebo vo výsledkoch uvidíte holuba s červenou hviezdičkou pri jeho označení, môžete na holuba kliknúť a zobraziť si jeho profil - pozrieť si jeho fotografiu (ak je dostupná), prehľad jeho najlepších výsledkov, jeho rodičov, súrodencov aj potomkov.
Na holuby s červenou hviezdičou je možné kliknúť
Na holuby s červenou hviezdičou je možné kliknúť

Hneď sa tak dozviete, z akých holubov je pretekár, ktorý Vás zaujal, či sa mu darilo aj v predošlých sezónach, alebo či má aj šikovné mláďatá.
Vyplnený profil pretekára
Vyplnený profil pretekára

Skúste Prémiové konto


Prémiové konto Vám prináša možnosť zdieľa profily Vašich holubov, odprezentovať Vašich najlepších pretekárov ale aj chovné holuby. MyPigeons.eu je počas sezóny najnavštevovanejšou stránkou na Slovensku (spomedzi stránok s tematikou poštových holubov), denne zaznamenáva 2500 až 4200 návštev, návštevníci si spolu za mesiac zobrazia vyše milióna stránok. 90% návštevníkov je zo Slovenskej a Českej republiky, no postupne sa zvyšuje podiel zahraničných návštev.

Je to jedinečná príležitosť ako dostať do povedomia Váš chov a Vaše najlepšie holuby, každý Váš holub Vám robí reklamu vo výsledkoch a súťažiach, ak máte vlastné stránky, každý holub na ne odkazuje a zvyšuje Vám návštevnosť.

Viac o Prémiovom konte

Publikované: 11. mája 2015 | Zobrazené: 2997x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

Odkazy na stránke SZCHPHOdkazy v dolnej časti MyPigeons.euZobrazenie detailných výkonovNa holuby s červenou hviezdičou je možné kliknúťVyplnený profil pretekára...

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama