Používateľ

Neprihlásený

Prihlásiť | Registrácia

Vyhľadávanie

Reklamy Google

Úvod · Články o poštových holuboch · Ostatné · MyPigeons.eu - preradenie holuba k inému chovateľovi

MyPigeons.eu - preradenie holuba k inému chovateľovi

Výpočtový program MyPigeons.eu priradí každého holuba k chovateľovi pri jeho prvom nahodení výpočtárom. Chovateľ ostáva k holubovi priradený už permanentne bez ohľadu na to, či sa pri ďalších pretekoch objaví pod iným chovateľom. V rámci jednej sezóny je to dokonca proti pretekovému poriadku SZCHPH a výpočtový program poskytuje funkcionárom SZ možnosť takúto jednoducho skutočnosť skontrolovať.

Stáva sa však, že holub v jednej sezóne preteká na jedného chovateľa a v nasledujúcej na iného. Niektorí chovatelia pretekajú na viac ako jednu evidenciu a holuby si medzi sezónami chcú prehodiť do iného teamu. Ďalší prípad je, ak niekomu darujete alebo predáte holuba z Vášho teamu a chcete mu zároveň sprístupniť profil tohto holuba na MyPigeons.eu.

Ak je holub v databáze vdený pod pôvodným chovateľom a ďalej preteká, v súťažiach je zaradený nespávne čo spôsobuje zmätok.

Výpočtový program na to poskytuje jednoduchý nástroj. Stačí v profile holuba kliknúť na tlačidlo upraviť detaily a v spodnej časti nájdete možnosti pre Preradenie holuba k inému chovateľovi alebo úplné vymazanie holuba z databázy.


Pri preradení stačí zadať meno chovateľa, vybrať záznam z výsledkov hľadania a potvrdiť, že naozaj chcete holuba preradiť. Ak je daný chovateľ aj registrovaný, pošleme mu automatický email, že na jeho konto pribudol nový holub s detailami transakcie.




Aby ste nemuseli pre každú zmenu klikať na profil holuba, môžete si cestu skrátiť a už na stránke Moje holuby kliknúť na stav holuba, ktorého chcete upraviť, dostanete rovnakú ponuku možností pre úpravu jeho profilu.


Pri preradení holuba inému chovateľovi strácate k jeho profilu prístup (pokiaľ nemáte spárované konto aj s novým chovateľom) a dávate k nemu plný prístup novému chovateľovi.

Ak v programe využívate aj možnosť vyplnenia rodičov holubov, o holubovi stále budete mať prehľad, pretože sa bude zobrazovať v profiloch jeho súrodencov a rodičov - no už s novým majiteľom. Ak niekomu darujete mláďatká, je to skvelý nástroj, ako si udržať prehľad, ako sa im darí na novom holubníku.

Publikované: 25. mája 2015 | Zobrazené: 2611x | Kategória: OstatnéPridal: Dušan Konečný



Galéria:

..................

Počet komentárov: 0


Pridať komentár

 

Z nášho obchodu

Prejsť do obchodu

Reklama