Rad by som dal do pozornosti 2 nove uzitocne nastroje.
1/
Centralna databaza slovenskych chovatelov- umoznuje velmi jednoduche vyhladanie konkretneho chovatela podla OZ, klubu alebo mena
- zobrazuje aktualne suradnice holubnika pouzivne pre vypocet vysledkov v hexadecimalne sustave
- zobrazuje ZO, kde je chovatel aktualne zaradeny, + mesto/adresu, ktoru ma zadanu vo vypoctovom programe
- umoznuje jednym kliknutim zobrazit polohu holubnika na mape
Databaza aktualne obsahuje udaje, ktore boli importovane v roku 2013 za ucelom vypoctu narodnych vysledkov. Udaje budu korigovane vypoctarmi po dokonceni nastrojov pre spravu databazy. V konecnom dosledku by mali odzrkadlovat odovzdane evidencie
Aktualne chyba OZ Ruzomberok a 4 OZ Saris. Vyhladavanie chovatelov by malo bez problemov fungovat vo vsetkych aktualizovanych prehliadacoch
2/
Nastroj pre vypocet vzdialenosti- nastroj umoznuje vypocet vzdialenosti alebo rozsahu vzdialenosti pre OZ/ZO/konkretneho chovatela z konkretneho oficialneho vypustacieho miesta
- uzitocne pri zostavovani pretekoveho planu pre urcovanie rozsahu vzdialenosti pre celu OZ. Su pouzivane zaznamy chovatelov z centralnej databazy + databaza vypustacich miest
- databaza vypustacich miest aktualne obsahuje vsetky slovenske a ceske oficialne vypustacie miesta podla stranok SZCHPH, niekolko nemeckych + Oostende
- v nasledujuich dnoch prejde nastroj pod novy dizajn, podobne ako databaza chovatelov, pribudne moznost pridavania novych vypustacich miesto pre vypoctarov
V pripade chyb, pripomienok, navrhov mi prosim napiste na
holubar@holubar.sk