| |
---|
Autor | Príspevok |
---|
Palo Holka 

| Vakcinácia salmonelózyCitovať
Prosím vakcinoval niekto z vás vakcínou salmovac proti salmonelóze? Ako sa to vakcinuje ? Aké máte skúsenosti? Ďakujem. |
6 Aug 2013, 19:23 |  |
|
Dušan Konečný 

| Re: Vakcinácia salmonelózyCitovať
Ja som to vakcinovat nestihol, ale co viem, tak sa to kvapka do zobaka. Tento rok to u nas pouzilo pre mladata niekolko spickovych chovatelov, zrejme to maju odskusane |
7 Aug 2013, 20:25 |  |
Laco Garamsegy 

Salmovac je injekcna forma a vakcina na kvapkanie je Salgen |
11 Aug 2013, 20:07 | |
Dušan Konečný 

Ospravedlnujem sa, mam v tom zjavne chaos |
11 Aug 2013, 20:25 |  |
Laco Garamsegy 

V pohode,Dusan chaos maju iba nasi pani v parlamente :-D |
11 Aug 2013, 21:17 | |
Palo Holka 

Ďakujem za odpovede ,takže salmovacom sa vakcinuje pod kožu v oblasti krku ako pri paramyxoviróze? |
12 Aug 2013, 19:09 |  |
miroslav 

ZDRAVIM V JAKICH POMEROCH PODESA SUTRIKOL |
10 Júl 2014, 21:52 |  |
Roman 

zdravim...som zaciatocnik...vie mi niekto zo skusenych hlubarov poslat nejaky ockovaci program holubov...to znamena v akom veku v akom obdobi ockovat a podavat lieky holubom...pripadne kde sa daju kupit alebo objednat...staci mi plan len tych najdolezitejsich liekov a injekcii...dakujem vopred za nazory...mozete mi to zaslat na moj mail...obraciam sa na vas nakolko tunajsi predseda ZO nema zaujem pomahat mladym zacinajucim chovatelom...vidi len sam seba a nikto ho nezaujima...dokonca by nedbal aby mu ludia za jeho rady platili...hnus |
7 Feb 2015, 10:18 | |
Roman 

zdravim...som zaciatocnik...vie mi niekto zo skusenych hlubarov poslat nejaky ockovaci program holubov...to znamena v akom veku v akom obdobi ockovat a podavat lieky holubom...pripadne kde sa daju kupit alebo objednat...staci mi plan len tych najdolezitejsich liekov a injekcii...dakujem vopred za nazory...mozete mi to zaslat na moj mail...obraciam sa na vas nakolko tunajsi predseda ZO nema zaujem pomahat mladym zacinajucim chovatelom...vidi len sam seba a nikto ho nezaujima...dokonca by nedbal aby mu ludia za jeho rady platili...hnus |
7 Feb 2015, 13:10 | |
Štefan Varga 

Naposledy upravil Štefan Varga (30 Mar 2016, 10:12). Celkovo upravené 1x. |
7 Feb 2015, 15:25 |  |
Adrián Žilka 

Dobrý deň, chcem sa podeliť o moje skúsenosti ja používwm SALMAVAC už niekolko rokov a môžem povedať je do dobrá vakcína ALE než ju holub dostane musí byť na 100% preliečený proti SALMONELÕZE podotíkam na 100% pretože ak je holub nedostatočne preliečený tato vakcina dokáže holubov aj zabiť. Je to vakcína s ktorou sa musí pracovať opatrne a zodpovedne. |
22 Feb 2015, 07:41 |  |
zoli 

Zdravim.prosim o radu.chcem preliecit salmonelozu salgenon.ako sa riedi?a ci treba pred salgenom este preliecit niecim inym pripravkom,a akym.dakujem za rady. |
26 Mar 2016, 07:00 | |
Štefan Varga 

Pred vakcinaciou ich urcite preliec 7 dni napr. Enrogalom, potom 7 dni daj nejake probiotika a mozes dat Salgen.
Vyrabaju sa dve balenia - 20ml mas pre 20 holubov, 50ml je pre 200 holubov. Takze si podla poctu ockovanych holubov odmeras vakcinu a tu si dalej nariedis v takom mnozstve pitnej vody, ktore tvoje holuby spotrebuju ale do 2-3 hodin. |
30 Mar 2016, 10:25 |  |
zoli 

dakujem za radu pan stefan |
30 Mar 2016, 20:59 | |
martin urban 

Súhlaim s panom ktory tvrdi ze holuby musia byt 100% preliecene proti salmoneloze ale ma to taky mali hacik pokial po zaockovcani prvy krat holub schudne a zacne javyt priznaky tak tazko povedat ci sa vileci alebo skape ,a po revakcinacii ktora je o mesiac , sa to moze prejavit tiez takze moznoze nieje dobre nechat taketo jedince ale odstranit schovu aby sa nestali nosicmy .... a vakcinacia je priblizne zaciatok a koniec februara a je to dost velka zataz na holuba ,a salmonela dokaze prezivat a tazko sa jej zbavit a tak sa mi zda minimalizovat alebo znicit presvetlenim a plamenom |
30 Mar 2016, 21:12 |  |