MyPigeons.eu | postoveholuby.sk | holubar.sk
Prihlásiť | Registrácia
Meno *
E-mail (nepovinné)
Druhý deň v týždni
Text:
[citat][citovany]Elena napísal:[/citovany][br]Dobry den, vopred sa ospravedlnujem, ale som uplny novacik a obraciam sa na Vas s prosbou. Dnes som na rusnej ulici v Bratislave vedla mojej bytovky nasla mierne zraneneho holuba. Zobrala som ho na noc k sebe a zda sa, ze ma zranene kridlo. nevyzera byt poskodene, struktura nie je narusena, ale trochu krvacalo. Vedeli by ste mi poradit, ci je mozne s takym holubom nieco robit? Zda sa mi, ze holub by sa mohol relativne rychlo uzdravit a opat lietat, ale asi treba isty cas na zotavenie, kym ho postia do prirody, no ja neviem, kde by som ho mohla zobrat. Ma niekto z Vas skusenosti, co v tomto pripade robit? Este raz sa ospravedlnujem, ale uvitam akekolvek rady od profesionalov. V pripade, ze sa nic neda robit, holuba vypustim v parku, ale cez tuto noc nech je aspon v teple.[/citat]
Možnosti formátovania:
Pre tučný text vložte text medzi značky [b] text, ktorý má byť tučný [/b]
Pre podčiarknutý text vložte text medzi značky [u] text, ktorý má byť podčiarknutý [/u]
Pre kurzívu vložte text medzi značky [i] text, ktorý má byť zvýraznený kurzívou [/i]