|
 | |
---|
Autor | Príspevok |
---|
Peter Šulc 

| registračné obrúčkyCitovať
Dobry den,
chcel by som sa spytat. Chovam postove holuby, ale nie som clenom SZCHPH. No aj napriek tomu by som si svoj chov rad rozsiril a selektoval a tiez viedol evidenciu co nie je mozne bez kruzkov. Kde si ich mozem zohnat? Clenom sa zatial neplanujem stat z casovych dovodov. Dakujem. | 2 Jan 2012, 17:43 |  |
| Dušan Konečný 

| Re: registračné obrúčkyCitovať
Zdravím pán Šulc,
najjednoduchšia cesta k obrúčkam bude práve cez základnú organizáciu, podmienkou bude zrejme členstvo. Členstvo ako také by nemalo predstavovať nič časovo náročné, z princípu by malo postačovať zúčastniť sa aspoň výročnej schôdze. Preteky nie sú povinnosťou člena.
Druhý spôsob by mohol byť nákup obrúčok priamo od chovateľa, ktorý by ich kúpil v ZO na svoje meno. Ak máte nejakého známeho, ktorý by bol ochotný, bude to pre Vás možno najschodnejšia cesta. V každom prípade dajte vedieť, možno to pomôže aj ostatným vo Vašej situácii. | 2 Jan 2012, 17:50 |  |
Peter Šulc 

Dakujem za rychlu odpoved, ved prave. Clenstvu som sa chcel vyhnut pokial nebudem aj pretekat. Co do buducnosti planujem, ale zatial neviem ako rychlo to bude.
No a najpriatelnejsie je pre mna ako ste pisal kupit to u registrovaneho clena. A tu narazam na problem. Kto mi preda cast novych kruzkov na zaciatku chovnej sezony. Maximalne tak v polovici, ked uz ma aku taku predstavu ze ich nevyuzije. | 2 Jan 2012, 17:59 |  |
Dušan Konečný 

Tu by sa ukázala ďalšia výhoda členstva. Aj pri nedostatku obrúčiek by sa v rámci "starostlivosti o svojich" niečo nazbieralo od každého chovateľa.
Východiskom z núdze by mohli byť aj staršie obrúčky. Nie je to ideálne riešenie, ale vždy lepší holub so starou obrúčkou ako holub bez nej.
Ale verím, že sa nájde niekto ochotný odpredať aspoň pár kusov tohtoročných, či už tu na fóre alebo niekto z Vášho okolia. Držím palce ;-) | 2 Jan 2012, 19:01 |  |
Daniel Krajčík 

Dobry den, pan Šulc, SZCHPH kazdorocne objednava rezervu pretekovych obrucok (s oznacenim 0999). Z tejto rezervy by ste si obrucky celkom urcite, ako potenc. buduci clen SZCHPH, mohli zakupit. Kontaktujte sekretara SZCHPH (szchph@agroinstitut.sk), ktory Vam ich posle. dk | 2 Jan 2012, 22:29 |  |
Peter Šulc 

Dakujem pan Krajčík,
kontaktoval som sekretariat a vyzera to tak, ze mi pomozu a bez problemov zaslu kruzky. | 4 Jan 2012, 14:01 |  |
Peter Šulc 

Mam este jednu otazku ku kruzkom. Aka je cena jedneho kruzku pre clena zvazu? | 19 Jan 2012, 19:07 |  |
Ivan Oravec 

0,25€ | 20 Jan 2012, 17:22 |  |
zoltan 

zdravim.chem sa spitat,kolko stoji clenstvo?dakujem | 27 Dec 2012, 14:32 | |
Dušan Konečný 

10 EUR/rok | 27 Dec 2012, 20:55 |  |
zoltan 

dobry den.ako sa ma zaplatit clenstvo?a kde?dakujem | 11 Jan 2014, 14:29 | |
Dušan Konečný 

V najblizsej Zakladnej organizacii. Zoznam organizacii tu http://www.holubar.sk/zoznam-organizacii/Ten poplatok vyssie som uviedol nespravne. 10 EUR platime v OZ BA, v tom uz mame predplatne Casopisu Postovy holub. Clensky poplatok SZ CHPH je 4 EUR rocne. | 11 Jan 2014, 17:18 |  |
zoltan 

dakujem za rychlu odpoved | 11 Jan 2014, 21:14 | |
Samuel 

Chcel by som sa spitať či by nebol niekto ochotny predať 10 kružkov na poštove holuby rok 2016 | 28 Jan 2016, 21:54 | |

|